Met efficiënt werken is veel te winnen:

Er is veel tijd en efficiëntie te winnen door gerichte aandacht te besteden aan hoe het werk daadwerkelijk wordt gedaan. Het resultaat is enorm, bijvoorbeeld minder onderbrekingen, concentratie- en prestatieverbetering, minder stress en vrolijkere collega’s.

Besparen van tijd
Verbeteren van service
Prioriteiten stellen
Meer rust & overzicht
Kerntaken worden gedaan
Concentratie verbeteren
Minder stress > meer plezier
Meer output, snellere doorloop
Werkdruk onder controle
Verbeterd management van verwachtingen
Minder onnodige werkonderbrekingen
Opgeruimde werkomgeving
Positieve doorwerking naar privé
Voorkoming uitval medewerkers

Alle resultaten worden optimaal verankerd dankzij de unieke persoonlijke aanpak.

Wat mensen over Training Efficiënt Werken zeggen:

The methods Sabine and I discussed are working. I feel more organized, more prepared, and less stressed than I was prior when trying to juggle workday activities. Simple concepts such as being honest and realistic with myself and with others about time management have helped organically smooth out the workday. Sabine takes on the challenge with an individualistic approach, rather than blanketed methods that may not work for everyone. Thank you for the good advice, tips and tricks, and candid conversations around work habits.

Earl D Meyer
Manager, Project Operations | Life Sciences – Americas

Sabine is een prettige vrouw met kennis van zaken en een zeer motiverende houding! Ik ervaar minder tijdsdruk, zeer prettig! Ik ben niet meer bang dat ik zaken niet kan overzien en weet nu dat ik ze niet vergeet, dat is een heerlijk en vrij gevoel!

Miranda van der Meer-Spaans
Coördinator vrijwilligers projecten

Dit is de beste training die ik ooit gedaan heb: superpraktisch en direct toepasbaar. Ik heb er echt heel veel aan gehad. Onwijs bedankt Sabine!

Malou Cinanni
Communicatieadviseur

Sabine weet heel goed hoe zij, jou een andere manier van werken kan aanleren. Zij onderscheidt zich doordat zij heel goed bij haar plan van aanpak kan blijven, terwijl er ook ruimte is voor eigen inbreng. Daarnaast is zij heel toegankelijk en goed bereikbaar en gewoon een fijne meid!

Patricia van Schaick
projectleider & domeinspecialist basisvaardigheden

Ik vond opruimen zonde van mijn tijd en gunde me er zelf geen tijd voor. Tijdens de training kreeg ik praktische tips en handvatten. Het resultaat is dat elke dag mijn postvak-in leeg is en ik overzicht heb van de acties die nog uitstaan. Ik ben veel minder tijd kwijt met mijn administratie en vooral ook minder tijd met zoeken naar bestanden. Ik ervaar weer ruimte en rust in mijn werk en dat is een heerlijk gevoel!

Harma Gelms
Geestelijk verzorger

Sinds de training is mijn mailbox aan het einde van de dag leeg. Mijn agenda is niet meer overvol en ik hou een actielijst bij. Daarnaast heb ik mijn kantoor aangepast, alle overbodige apparaten staan nu ergens anders, zodat ik minder interrupties heb. Dit alles geeft mij zelf rust en overzicht. Ik heb veel geleerd waarvan ik nu profijt heb.

Yvonne Top
Teamleider verpleeghuis

Iedere dag naar huis met een lege inbox! Mijn weekend is weer echt weekend! Heel veel dank voor de leuke ervaring die je overbrengt naar mij en mijn team.

Theo Hootsmans
Teamleider Beveiliging/Receptie

Na al die jaren gebruik ik nog steeds de adviezen & tips die Sabine me gaf.

Ariette de Bruijn
Intern begeleider & vertrouwenspersoon

Dank voor de training en de werkplekbezoeken, ik heb alles als leerzaam en plezierig ervaren! Je kunt hier altijd iets van leren!

Roos Kemna
Secretaresse Automatisering & Facilitaire Diensten

Scroll naar boven