Over Sabine Jochems

Bedrijfskundige, met meer dan 20 jaar ervaring in (internationale) marketing, communicatie, sales & efficiency processen.

Na mijn studie Bedrijfskunde & International Business aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam & mijn jaren bij KLM, Rotterdam Marketing en diverse communicatiebureaus ben ik gaan doen waar mijn hart ligt: het organiseren van werkprocessen op individueel niveau en mensen in staat stellen om met meer plezier meer te bereiken. De sleutel tot verandering zit in het organiseren van je eigen gedrag. Ik help mensen om meer rust & overzicht te brengen in hun werk & dagelijks leven.

Ik trainde & coachte veel professionals uit allerlei sectoren. Lees vooral hun commentaren onderaan iedere pagina hoe zij mij en de training ervaren hebben!

En als je iets over mij persoonlijk wilt weten… een rijtje met trefwoorden: bezige bij, 2 geweldige dochters, outdoor, Scandinavië, positief, nieuwsgierig, ondernemend, organisator, lezen en dol op dansen & feestjes.

Contactgegevens:

E-mail: sabine@trainingefficientwerken.nl
Mobiel: (06) 24 61 18 61

Sabine Jochems bij EditieNL op RTL4

Wéér een vrije dag in het vooruitzicht… Dat levert bij veel mensen extra werkdruk op. EditieNL (uitgezonden op RTL4) maakte er een korte reportage over en vroeg mij om commentaar. Klik hier om de reportage op de website van EditieNL te bekijken! Of bekijk de reportage hieronder:

Wat mensen over Training Efficiënt Werken zeggen:

Recently I had the pleasure to attend Sabine Jochems’ “Efficient Werken” training. Sabine is a great presenter with a positive and enthusiastic approach. The training was concise with good content and helpful. I would recommend it to anyone with a busy schedule who thinks there is never enough time to manage it all.

Dubravka Zaja
Manager Hull & Load line

Voor mijn medewerkers heb ik Sabine ingeschakeld voor een training / coaching Efficiënt Werken. Een erg nuttig en leerzaam traject. Verzorgd door ene leuke, vriendelijke en kundige dame die makkelijk kan schakelen tussen verschillende werk en denkniveau’s. Meer dan de moeite waard om eens een gesprek met haar aan te gaan.

Harm Knijff
Manager Huisvesting & Hospitality

Ik vond Sabine prettig: open houding en werkt met het gegeven “ mens” (wie is t, wat werkt, wat past etc) en niet met theorie/regels voor iedereen. Het heeft mij het volgende opgeleverd: Structuur in denken en handelen. Een leger buro en hoofd.

Jolanda Hugens
Specialist Jongeren- en Volwassen-educatie

Door Sabine zijn mijn ogen weer geopend en kijk ik met een andere blik naar mijn werk. Ze heeft een scherpe blik en stelt de juiste vragen waardoor ze in korte tijd tot de kern is gekomen van mijn probleem. Ze heeft mij hard aan het denken en werk gezet met haar praktische tips. Het heeft echt een grote impact.

Peter van den Bos
Teamleider Service & Support

Sabine weet helder en doeltreffend aan te geven hoe je met kleine aanpassingen grote stappen kunt zetten om écht efficiënter te werken. Haar aanpak is allesbehalve vaag en zweverig. Met haar praktische tips op maat boek je geheid tijdwinst.

Laura Vening
Copywriter

Ons werk is hectisch en veelomvattend dit vereist van de medewerkers dat we af en toe als een ware duizendpoot ons werk moeten doen. De cursus van Sabine heeft ons geleerd structuur en prioritering aan te brengen in onze dagelijkse werkzaamheden en deze efficiënter in te richten. Hiermee kan de kwaliteit van ons werk verder stijgen en houden we focus. Sabine heeft  hierbij een zeer persoonsgerichte aanpak welke mij en diverse collega’s erg heeft geholpen en nog steeds helpt.

Coen Booster
Assetmanager Vastgoed Gemeente Rotterdam

Professioneel en zorgzaam. Sabine levert een goede mix van kennis, betrokkenheid en professionaliteit.

Joost Bonenkamp
Kinderarts

Scroll naar boven