Van klein tot groot.

Inmiddels hebben al vele professionals en organisaties gebruik gemaakt van de Training (en coaching) Efficiënt Werken. Dit betreft grote (inter)nationale organisaties, MKB-bedrijven, onderwijsinstellingen, gemeente- & overheidsorganisaties, maar ook ZZP-ers en kleine teams.

Met veel plezier werd intensief (samen)gewerkt met HR-professionals, teamleiders, managers, CEO’s, artsen, controllers, it-ers, zorgprofessionals, juristen, project managers, marketeers, administratieve medewerkers, management assistentes… Stuk voor stuk keien in hun vakgebied.

Lees vooral ook alle persoonlijke ervaringen met Sabine Jochems en Training Efficiënt Werken (je vindt deze quotes onderaan iedere pagina)!

Wat mensen over Training Efficiënt Werken zeggen:

Interessante workshops en met behulp van Sabine met een lege mailbox en een opgeruimd hoofd is het op vrijdag extra lekker beginnen aan het weekend!

Francien Kools
Adviseur Personeelszaken & Organisatieontwikkeling

‘Training Efficient Werken van Sabine is de training waar ik in mijn carrière het meest aan gehad heb …’

Astrid van Rekom
Teamleider

Sabine heeft ons geholpen en handvatten en tips gegeven om efficiënter te werken. Dit o.a. door gezamenlijke workshops in een prettige sfeer. Maar ook door met de collega’s mee te kijken bij hun dagelijkse werkzaamheden en routine. Vervolgens heeft Sabine de collega’s individuele coaching en adviezen gegeven.

Nelson Ramos
Manager ICT

Sabine is overtuigend. De training & coaching heeft mij inzicht in mijn werkhouding en realiteitszin gegeven. Maakte dat je kritisch naar de inrichting van je werk & werkplek kijkt.

Hetti Koster
Coördinator Team Informatie en media

De training heeft me echt bewust gemaakt van bepaalde punten. Ik heb er veel aan gehad en het maakt dat ik tegenwoordig vaker op mijn eigen handelen reflecteer en ook makkelijker alles weer op orde breng als ik dreig toch weer terug in mijn oude patroon te vervallen.

Rosanne van der Griend
Logopedist

Ik heb de training & coaching al aanbevolen aan collega’s & relaties. Met mijn digitale agenda gaat het nu bijvoorbeeld top ik zou niet anders meer willen. Voor de training efficiënt werken was ik erg gehecht aan mijn papieren versie en zag beren en leeuwen op de weg. Ik ben echt heel blij met de training! En: ik pas het geleerde nog steeds toe. Dit alles dankzij jou! Dank je wel!

Marrie Cornelisse
Teamleider Zorgcentrum/ Zorgmanager

Mijn mailbox is nu zo goed als leeg. Ik heb er zeker veel aan gehad! Goede uitleg, goede tips! Dank je wel!

Sheila Fattoe
Management Assistent

Scroll naar boven