De persoonlijke aanpak maakt het verschil.

Training Efficiënt Werken biedt een complete oplossing voor afdelingen en teams, maar ook doelgerichte coaching 1 op 1 en trainingen als onderdeel van management development trajecten. Ook worden trajecten ingezet als onboarding-trajecten voor nieuwe medewerkers. Maar welk traject er ook gestart wordt: de persoonlijke aanpak is essentieel. Het vormt de basis voor een solide verankering bij alle deelnemers.

Teamsessies

  • Inhoudelijke intake(s) met opdrachtgever/leidinggevende
  • Sessies zijn volledig incompany en op kantoor opdrachtgever of online (geen externe kosten).
  • Theorieblok: praktische Workshop
  • Praktijkblok: 3x individuele coachsessie per persoon op de werkplek
  • Tussen-evaluaties met opdrachtgever/leidinggevende
  • Eind-evaluatie met opdrachtgever/leidinggevende

Maatwerk sessies

  • Intake om behoeftes af te stemmen
  • Incompany sessies voor individuen, duobaan teams, ZZP-ers, of kleine teams
  • Alle sessies op kantoor van opdrachtgever (geen externe kosten)

Wat mensen over Training Efficiënt Werken zeggen:

After a few weeks, I can say with full confidence, that planning and scheduling my work became the part of my routine. I would like to thank you for that!

Zoltan Pasztor
Automation Engineer

Nogmaals bedankt voor alles! De training heeft me veel gebracht. Vooral de bewustwording van wat ik nou eigenlijk doe. En waarom doe ik dat dan?

Heel confronterend, maar wel verhelderend.

Kitty Pijnaker
Beleidsmedewerker

Het is goed om af & toe eens stil te staan bij hoe je je werk eigenlijk organiseert en hoe het ook anders kan. Ik gun het mijn medewerkers om daar tijd in te stoppen. Iedereen haalt er weer iets anders uit wat hem of haar helpt in het werk.

Martijn Nieuwenhuijs
Technical Director

Ik zou het collega’s aanraden, omdat je daadwerkelijk veel handvatten krijgt om efficiënter te werken. Handvatten die volgens mij niet bekend bij veel mensen/collega’s zijn. En omdat je specifiek verder op dingen kunt ingaan die voor jou belangrijk zijn. Dank voor de leerzame training!

Liesbeth Nieuwenhuizen
Adviseur Human Resource Management

Deze workshops & coaching volgen is zeker de moeite waard. Begeleiding op een bijzonder prettige, rustige en vooral professionele manier. Groot effect op mijn manier van werken en geeft veel rust! En mocht ik in mijn oude patroon terugvallen dan heb ik nu de handvatten om het weer op orde te kunnen brengen!

Annemieke Kikkert-Coppelmans
Teamleider Wijk Dam Alblasserdam

Hele fijne training & coaching, en ik hou het nog steeds vol!! Mailbox onder controle & agenda en takenlijst op orde..Orde in mijn mail en agenda geeft mij orde in mijn hoofd.

Willy den Toom
Teamleider Horeca

Praktische sessies, heb nu meer overzicht, kan dingen ook makkelijker terugvinden. Heb er veel aan gehad, zeker in een duobaan waarbij afstemming erg belangrijk is, is het handig een systeem te hebben wat het werk makkelijker maakt. Sabine doet haar werk vol enthousiasme en met overtuiging, maar niet opdringerig.

Ali Koning
Management Assistente Supportteam

De training Efficiënt Werken is direct in de praktijk toepasbaar! Ik heb de cursus in 2014 gevolgd, maar het helpt mij vandaag de dag nog steeds om met name de ad-hoc verzoeken te structuren, prioriteren en te ordenen.

Christiaan van Dijk
Inkoopadviseur

Het efficiënt werken en de keuzes (durven) maken leveren mij tijd en duidelijkheid op. Een helder hoofd geeft mij minder stress en meer productiviteit. Het werkt! Sabine is een kei!

Yvonne van den Berg
Teamleider verpleeghuis

Scroll naar boven