Training Efficiënt Werken

Sabine Jochems
Juliana van Stolberglaan 45
3051CC Rotterdam
E-mail: sabine@trainingefficientwerken.nl
Mobiel: (06) 24 61 18 61

Wat mensen over Training Efficiënt Werken zeggen:

Nuttigste cursus die ik ooit gedaan heb…ik gebruik het nog dagelijks!

Arine van der Meijden
Teamleider Hotelservices

Sabine heeft een prettige en hands-on manier van aanpakken. Haar training heeft mijn medewerker meer vertrouwen gegeven in haar eigen systeem, dat ze samen met Sabine heeft verbeterd. Ook heeft het geholpen bij het houden van overzicht en beter stellen van prioriteiten. Met name de combinatie van korte theorie en praktische persoonlijke aanpak aan het bureau heeft heel goed gewerkt. Action Learning in praktijk!

Marjon Oomens
Manager Commercial Learning & Development

Ik gebruik je tools nog elke dag! Ik heb er veel aan gehad.

Trudy Verstralen
Secretary Casualty

Uitstekende training & coaching met direct resultaat…een aanrader voor je team! En het is ook weer leuk om je mail te doen!

Maurits Poirot
Regiomanager

Het is inspirerend, verhelderend, confronterend & praktisch. Een enorme eyeopener van adviezen en tips die je van binnen wel weet, die logisch klinken, maar je gedrag toch anders laat zien! De verandering geeft veel meer lucht en overzicht. Ik ben nog steeds blij dat Sabine bij ons geweest bent.

Judith Scheffers
Partner verloskundigenpraktijk

Ik heb de training efficiënt werken als zeer positief ervaren. Het enthousiasme van Sabine is erg aanstekelijk en zorgt daarmee voor (nog) meer motivatie. Inhoudelijk heeft de training meerdere inzichten gegeven die heel erg goed toepasbaar zijn. Een aanrader dus!

Monique Schutte
Managementassistent Kwaliteit & Veiligheid

Eén keer tijd vrij maken om vervolgens geen onnodige tijd te verspillen! Prioriteiten komen niet meer in de knel met een ‘leger’ hoofd en logische structuur!

Caroline Hordijk
Teamleider

Scroll naar boven