Het complete verhaal van Training Efficiënt Werken. Download het hier…

Wat mensen over Training Efficiënt Werken zeggen:

Sabine’s manier van coaching stel ik erg op prijs, niets moet alles mag. Ik heb geleerd dat druk in je hoofd ook vaak met druk van bijvoorbeeld de mail, rommel in je kantoor, dubbele boekhouding (op papier en in je computer) heeft te maken. Waar ik erg veel last van had was “ de mail regeert”. Nu niet meer,  elke dag ga ik opgeruimd (letterlijk en figuurlijk)  naar huis. Ik heb de training /Coaching echt als een cadeautje ervaren.

Anja Bulté
Teamleider Zorgcentrum/ Zorgmanager

Sabine weet op een prettige en zeer duidelijke manier je te spiegelen en snel in te laten zien waar de verbeterpunten ten opzichte van het efficiënt werken liggen. Zeker door haar persoonlijke begeleiding tijdens mijn eigen werkzaamheden, zijn er blijvende resultaten geboekt. Het is een van de weinige trainingen waar je echt wat aan hebt!

Annouk Verduijn-Thijssen
Adviseur Facilitair Projectenbureau

De training heeft me goed geholpen en heeft me veel opgeleverd. Ik ben ‘rustiger in mijn hoofd’, werk geconcentreerder en kan ook beter mijn werk plannen. Ik heb er veel van opgestoken.

Davy Geene
Risk Engineer 

Sabine is duidelijk en consequent, en dat werkt voor mij heel goed. Efficiëntie kun je leren. En anders leert Sabine het je wel..

Vincent Diepstraten
Senior Online Marketeer Market Management

Belangrijkste is dat ik controle & inzicht heb in mijn werkvoorraad. Deze training is voor veel meer professionals heel nuttig!

Remco van Gils
General Ledger Manager & Current Account

Ik heb er veel aan gehad. Dit is echt een hele praktische training & coaching, dit zou voor meer mensen heel handig zijn!

Remon Wagemakers
Specialist Klantadministratie

Scroll naar boven